Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
519
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İntel(R) 82566DM Gigabit Ağ Bağlantısı (Kod10 hatası)
S
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Başlıktada yazdığım gibi arkadaşlar İntel(R) 82566DM Gigabit Ağ Bağlantısı (Kod10 hatası) yaşıyorum pc ye yeni format attım format attıktan sonra bu hatayı almaya başladım intelin sitesinden en son driveri indirdim yükledim fakat kod10 hatasından dolayı aygıt başlatılamıyor diyor yok mu bunun bi çözümü forumlara baktım bi kaç kişi bluettooth la çakışıyor falan demiş pc de bluetooth falan yüklü değil denemediğim yol kalmadı çözemedim yardımcı olucak olan var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoch9 -- 13 Temmuz 2015; 14:02:10 >

S
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yok mu yardımcı olucak?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.