Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
1096
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XPERIA SP SİSTEM ARAYÜZÜ DURDU HATASI!!!
T
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,
Arkadaşlar telefonumda cm12.1 sürümü yüklü , gayet güzel stabil akıcı takılmadan telefonu kullanıyordum. Bu sabah kalktığımda telefonumun tuş kilidini açamıyorum. Her açtığımda sistem arayüzü durdu hatası veriyor tamam dan baska bir yere tıklanmıyor. Tamam a bastığımız zaman ise tekrar tuş kilidi kapanıyor. Bu böyle sonsuz bir döngüye girmiş durumda yeniden başlattım düzelmedi , ne yapmamı önerirsiniz . Teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesles -- 13 Temmuz 2015; 11:58:01 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.