arkadaşlar ben cs:go lu hesap satın aldım, hesap silver 2 ydi,bugün 7 maç attım hepsini kazandım gold 3 oldu hesap ama olay şu bütün maçlarda 40+ vurdum aşırı kötüydü oyuncu seviyesi,sürekli report cheater diyolardı,tahminim 20+ report yedim sizce ban yer miyim? ( kesinlikle hile kullanmıyorum)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Seni reportladıklarında owerwatch videolarını izleyen kişilere düşersen eğer onlarda seni hile diye işaretlerse steam yetkilileri izliyor, hemen banlanmıyorsun anlayacağın.
Steam yetkililerinin izlediğini hiç sanmıyorum 2 tane silver hesabı boostlarken ow'den ban yedim ki global ya da supreme'de değilim.
Overwatch'tayken hile kullanmasan da banlanma şansın var sonuçta OW'yi yapmanın tek özelliği 150 maç yani adam iyi olmayabilir ve iyi olanlara hile dediği içinde böyle kişiler yüzünden banlanabilirsin. Yaşadım biliyorum.
hesap silver 2 ydi,bugün 7 maç attım hepsini kazandım gold 3 oldu hesap ama olay şu bütün maçlarda 40+ vurdum aşırı kötüydü oyuncu seviyesi,sürekli report cheater diyolardı,tahminim 20+ report yedim sizce ban yer miyim? ( kesinlikle hile kullanmıyorum)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.