Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
616
Tıklama
0
Öne Çıkarma
0 Faizli Araç Kredisi Hakkında
U
11 yıl (74 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar, 0 km araç araba almayı planlıyorum. Clio4 1.2 joy aklımdaki araç. Liste fiyatı 41.000 TL. Ama ayrıca 15.000 TL kredi çekmeyi planlıyordum. Bankaların faiz rakamlarını araştırırken renaultun 15 ay sıfır faizli kredi diye bir kampanyası olduğunu fark ettim. Bende bundan yararlanmak istiyorum. Fakat biraz araştırma yaptğımda dosya masraf ücreti filan aldıklarını öğrendim. Ne kadar ücret alınıyor bir bilgisi olan varmı. Ayrıca 41.000 TL olan liste fiyatına ekstradan rakam ekliyorlar mı. Yoksa bu rakama peşin alımların üzerine eklenmiş faizli miktar mıdır. Mesela peşin alsaydık. 39.000 TL mi olacaktı. Bu konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
11 yıl (106 mesaj)
Çavuş

öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun şimdiden. beni yanlış anlamayın fakat şöyle bir gerçekle yüzleştirmek istiyorum sizi. buraya yazana kadar bir bayi numarası bulup arasaydınız emin olun daha kısa sürede size gerçek sayıları söylerdi görüştüğünüz kişi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
11 yıl (74 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: gogoank

öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun şimdiden. beni yanlış anlamayın fakat şöyle bir gerçekle yüzleştirmek istiyorum sizi. buraya yazana kadar bir bayi numarası bulup arasaydınız emin olun daha kısa sürede size gerçek sayıları söylerdi görüştüğünüz kişi.


Kesinlikle haklısın dediğinizi buraya yazmadan önce yaptım. Telefonla bilgi vermediklerini söylediler yüzyüze görüşelim vs. dediler. Ben işten kolay kolay izin alamıyorum. Zaten işe yeni başladım. En azından bu konularda bilgi sahibi olan arkadaşlar olur diye düşünmüştüm. Elimizde biraz bilgi olur. Pazarlığımı ve planını öyle ayarlayabilirim diye düşünmüştüm.



K
11 yıl (2154 mesaj)
Binbaşı

örn 40binlik araba için 15 nakit istiyor.

kalanını 24 taksitle veriyor



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl (6868 mesaj)
Yarbay

300-500 lira dosya masrafı vardır. Bir de kredi kullanacağınızdan kasko yaptırmanız gerekiyor. Liste fiyatı kredi kullanınca geçerli fiyattır, peşin alıyorum derseniz indirim yaparlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.