Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
770
Tıklama
0
Öne Çıkarma
USB ile format
F
11 yıl (252 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım anakart msi h97 pc mate.Biosa girdiğimde usb floppy ilk seçenek yapıyorum sonrasında kaydedip tekrar başlatıyorum.Boot device girmek için f11 basıyorum sadece hardisk gözüküyor usb yi görmüyor.Farklı portlara denedim ama nafile.Laptoptan baktığımda ise usb sağlam okuyor laptop.Nasıl ayarlıcam acemisiyim biraz.Bilen yardımcı olabilirse sevinirim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
11 yıl (70 mesaj)
Çavuş

Usb hdd varsa falan onu dene.
Bios eski olabilir belki. Win 7 formatsa bilgisayar açıkkende yapabilirsin.



K
11 yıl (1296 mesaj)
Binbaşı

fast boot özelliği kapat öyle dene bir


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @frodho1515
F
11 yıl (252 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.O denediğim Usb sorunluymuş.Başka bir usb vardı ona yükledim windowsu oldu şimdi yeni bilgisayardan yazıyorum.Acemi olduğumuzdan böyle oluyor :) Teşekkürler yinede hepinize.Son bir sorum olucak sonrasında konuyu kapatıcam anlayan varsa yardımcı olabilir.r9 280x ekran kartım var driver yüklediğimde yada windows 8 otomatik yüklese de aynı driverı yüklüyor r9 200 series adlı driver yükleniyor,bir kaç yerde okudum sorun değil onu öyle görüyor gibi yazmışlar.Doğru driverı yükledim mi yüklemedim mi şimdi ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.