Beyler ben birkaç ay burada kalacağım askerliğimi yapıyorum da, burada oturan arkadaşlar yazın havuz falan nereye gidiyor. Sadece gölbaşı nda aquapark buldum başka yer bbulamadım. Var mı güzel bir havuz falan yardımcı olursanız sevinirim. Fiyatı çok önemli değil ama siz yine de not düşün nerede olduğuyl.a bberaber. Ben şu an balgattayım çok da uzak olmaması tercihimdir. Yardımlar için teşekkürle.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Keçiören belediyesinin havuzu var tam olimpik galiba etlikte Eryaman göktürk aile yaşam merkezi var. eryaman 1-2 metrosuyla gidebilirsin etimesgut ta bir tane daha olması lazım. batıkentte sabancı var
daha bir sürü var da sen nereye yakınsın ona göre söyleyim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >