Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
561
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung S1 Mini 200gb hdd de chkdsk sorunu
K
11 yıl (11 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar samsung S1 Mini 200gb taşınabilir harici diskimdeki tek bir klasöre tıkladığımda erişemiyordum ve donuyordu sonra hata iletisi geliyordu netten biraz araştırma yapayım dedim chkdsk diye bi çözüm önerisi gördüm ve yaptım sonuççççç o klasörüm silindi belki düzelir diye sistem geri yükleme yaptım ama geri gelmedi.pc de .chkdsk uzantılı bütün dosyaları arattım yine bişey çıkmadı recuva diye bi program indirdim orda var o isimde ama uzantısı .scr bi ümitle kurtar dedim ama ekran koruyucu dosyası çıktı karşıma yani sonuç şu ki bulamıyorum klasörümü bi sürü resim vardı içinde eşim beni vurucak öğrendiğinde.Lütfen yardım edin bu klasörü geri getirmenin başka bi yolu yokmudur acaba? şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.