1 farklı marka powerline ürünleri bir birlerini görebilirkermi, 2 kablosuz olan aşagıdaki belirttiğim 1. Linkteki ürün ike aynı markanın 2 linkteki kablosuz ürününü birbirine bağlamak istiyorum, yani modemi direk 2 nlinkteki ürüne takıcam prize, balkonda da 1 linkteki prizi takıcam birbirlerini görürlermi, 3 ayrıca 2 linkteki ürünü balkonda yağmur g görmeyen yerde dış ortamda calısırmı, bir de bu ürünler her ikisi içinde gecerli, 3 lü prizde çalışırım?
1 farklı marka powerline ürünleri bir birlerini görebilirkermi,
2 kablosuz olan aşagıdaki belirttiğim 1. Linkteki ürün ike aynı markanın 2 linkteki kablosuz ürününü birbirine bağlamak istiyorum, yani modemi direk 2 nlinkteki ürüne takıcam prize, balkonda da 1 linkteki prizi takıcam birbirlerini görürlermi,
3 ayrıca 2 linkteki ürünü balkonda yağmur g görmeyen yerde dış ortamda calısırmı, bir de bu ürünler her ikisi içinde gecerli, 3 lü prizde çalışırım?
Link 1http://www.hepsiburada.com/aztech-hl110e-200mbps-homeplug-av-ethernet-adaptor-tekli-p-BD999286
Link 2http://www.hepsiburada.com/aztech-wl556e-300mbps-wireless-n-kablosuz-alan-genis-adaptor-p-BD100864
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_ -- 7 Haziran 2015; 17:50:07 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >