Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1871
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MacBook Pro Mouse Hızı Sorunu
B
11 yıl (1374 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, MacBook Pro (MF839TU/A) modelini kullanmaktayım. AutoCAD kullanıyorum ağırlıklı olarak ve menüsünü alışamadığımdan dolayı dün VMware Fusion kullanarak Windows 7 kurdum ve ayarlardan 4GB ram ve 3 çekirdek işlemciye ayarladım. Windows'ta herhangi bir sıkıntı yok takır takır işliyor. AutoCAD kurulumunu da yaptım o da açılıyor fakat çizim yaparken mouse normale göre çok ağır kalıyor. konu hakkında yardımcı olabilecek var mı acaba? Unutmadan normal mouse kullanıyorum ve AutoCAD ayarlarında mouse'u etkileyecek herhangi bir sıkıntı yok.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
11 yıl (1702 mesaj)
Binbaşı

VM in tools unu kurmadıysan buna benzer sorunlar yaşayabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
11 yıl (1472 mesaj)
Binbaşı

MagicPrefs işinize yarar mı bilmiyorum bir inceleyin/deneyin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.