öncelikle herkese iyi günler, gecen gün oyuna girdim arkadaşım bana rankedda 954 mmr çıktığını söyledi.Sonra ranked maç girdi takımına bir türk geldi ve onun mmrı 250 idi.Sizce ne yapti da bu mmrı haketti? yani baktım aşırı feedlemiyordu.bu konuda ciddiyim arkadaslar fikriniz varsa yazin lutfen
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
900mmrda 900mmrlı kişilerle eşleşmesi oyuncu azlığından pek mümkün değil. O mmrı hızlı ve etkili bi şekilde yükseltmek de pek mümkün değil. Tavsiyem baştan başlamsı. O kadar düşük açmasının nedenini sorarsan cevabı iyi bi oyuncu olmamasıdır. 2-3k açılsa mmr sistemine suç atılabilir ama 900 çok bariz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >