Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
797
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bisiklet seçiminde öneri tavsiye
I
11 yıl (188 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Bu aralar bi heves içinde gidiyorum range araç vs derken şimdi de bisiklet sardım turlara felan gideceğim arkadaşlar sizlerden ricam 4 model arasında kaldım sipariş vericem fakat seçim yapmak bi hayli zorlandım sizlerden öneri bekliyorum sadece 4 model içinden ..

Salcano EFES V 26 Jant Bisiklet (2015)

Salcano HECTOR MD 26 Jant Bisiklet (2015)

Salcano NOVA V 26 Jant Bisiklet (2015)

Salcano HECTOR 26 Jant Bisiklet (2015)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
11 yıl (698 mesaj)
Yüzbaşı

Şahsen kendimde nova var ama bendekinin rengi değişik, özellik olarak veya sürüş olarak bir değişiklik varmıdır bilmiyorum sizin yazdığınız nova ile arasında.
Hector vardı bir arkadaşta, görüntü olarak hiç sevmemiştim, nova daha iyi kalıyordu hector yanında.
Ancak bu arka vites attırıcının vidası tekerin miline değilde resimdeki gibi altta kendi özel yerine takılıyor, efes te de öyle gördüm.Sık sık gevşiyordu vidas, gevşediği zamanda vitesi 1'e veya 7'ye attırınca zincir atıyor ve çok fena şekilde sıkışıyordu.Hatta en sonunda vida yine gevşemiş farketmedim, vites attırıcı janta girip yamuldu, yamukluğunu düzeltmeye çalıştım, acaba oldumu diye taktım, sonra birdaha janta girdi.2 sefer girdi, 3. de o yuvası yamuldu aşağıya doğru, düzeltmeye uğraştım ve düzeltemedim.Çok moralim bozulmuştu, öldü dedim bisiklet.Yeni vites attırıcı taksam, yuvası yamuk ve çalışmayacak.Belki bir daha girecek janta.
Köydeydi bisiklet o zamanlar, şimdi istanbula getirdik, mekanizma aldık ve tekerin miline taktık.Şu an sorunsuz çalışıyor.
Belki bendekinin bir sorunuydu vidasının gevşemesi, ama şu an bisiklet alsam nova' ve efes inki gibi vites attırıcı takılandan almam.Hector'un takış şekli olanlardan alırım.
Novanın sürüşünü çok beğendim.Hala da kullanıyorum.tavsiye eder misin dersen, eğer vites attırıcının vidası gevşemeyecekse evet tavsiye ederim :)
Bir de boyunuz 1.70 veya üzerindeyse hector ve novayı tavsiye etmem.Çok kısa kalıyor boyları.Şahsen ben novanın koltuğunu full kaldırıp kullanıyorum, biraz görüntü kirliliği oluyor sanırım.




Bu mesajda bahsedilenler: @ibosivas58
A
11 yıl (578 mesaj)
Yüzbaşı

Sadece 4 bisiklet arasından demişsiniz ama size önerim aluminyum kadro bir bisiklet almanız ve sadece on masası suspansiyonlu olsun. Sizin belirlediğiniz 4 model ile tur yapmaya kalksanız hiç zevk alamazsınız. 20 kilodan aşağı değil sizin belirlediğiniz modeller. Salcano ng 650 filan onlara bakmanızı tavsiye ederim. Belirlediğiniz fiyata göre bir model önerdim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
11 yıl (188 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Link atarmisiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
11 yıl (188 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

1.70 boyum tam simdi nasil uapim siz biseler onerin o halde @tvhdmuaz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tvhdmuaz
T
11 yıl (698 mesaj)
Yüzbaşı

ben yazdığın 4 bisiklet hakkında bildiklerimi söyledim.Hafif olması daha iyi bisikletin, arkadaşın dediği modele bak istersen.Fazla bilmiyorum çünkü

En son ben bisikletlerle ilgilenirken (tamir falan yapıyorduk) en fazla 24 vites bisiklet gördüm.Son zamanlarda toptancıda arka vitesin 8'lisini görmüştüm.Şimdi 9'lusu falan çıkmış galiba :)
Ne günlerdi.
Neyseki hala bisikletim var


Edit: 28 jant bile çıkmış





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvhdmuaz -- 30 Nisan 2015; 16:31:40 >


Bu mesajda bahsedilenler: @ibosivas58
S
11 yıl (1332 mesaj)
Yüzbaşı

ben ng650 öneriyorum. indirim bekleyerek 500 e mal edebilirsiniz. bu arada bisikletplus tan kesinlikle alışveriş yapmayın. ellerinde olmayan bisikleti satıyorlar. ben ilk önce burdan aldım bisikleti 1 hafta beklettiler ürün tedarik edeceğiz diye. stokta var görünen ürünü bide. bir hafta sonra aradım bir hafta daha bekleyin diyince Allahtan iptal ettim. sonraki hafta aradım yine yoktu ürün.

sirkeci yurt bisiklet i tavsiye ederim fiyatta güzellik yapıyolar hep.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
11 yıl (188 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Salcano NG 650 26V 26 Jant Dağ Bisikleti Siyah/Kırmızı 2015

26 inc serısı standart dı mı 24 ınclık ufaklarından ?

Mekanik disk fren mı v tıpı mı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 1 Mayıs 2015; 1:15:57 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl (5674 mesaj)
Yarbay

Tur için daha iyi yol almak için gerekenler

Düz maşa
V fren
İnce ve dişsiz lastik
En az 26 jant büyüklüğünde tekerlek

Ng650 yerine city fun 70 modeli bakılabilir çünkü

2 kilo daha hafif bu ciddi bir ağırlık
Ng650 zoom maşa kalitesiz ve ağır bir maşa çoğu kullanıcı şikayetçi
Mekanik disk tur için gereksizdir fazladan ağırlık yapar ve bakımı daha uğraştır bunu mekanik disk kullanıcısı olarak söylüyorum
Kalın ve Dişli lastikler hızlanmayı ve rahatlığı etkiliyecektir



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ibosivas58
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.