Oyunun boyutu çok yüksek olduğu için indiremiyorum internetten. Dvd şeklinde korsan olarak alsam, sonra key girsem rgsc'den crackli dosyaları falan düzelterek normal orjinal şekilde oynayabilir miyim oyunu acaba?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Oyunun korsan dvd sini bulamazsın.dosyaları torrenttan indirip daha sonra orijinal alırsan tekrar dosya indirmene gerek kalmaz içine atarsın.ama indirdiğin oyun 60.04 gb lık tam sürüm olmalı.(Dediğim olay sadece RGSC programı ve keyi için steam de böyle bir şansın yok).Forumda başka bir arkadaşa yazdığım şeyi buraya kopyalıyorum bilgin olur en azından nasıl yapıldığına dair:
Oyunu tamamiyle indir.Ondan sonra arkadaşın rgsc kurulum dosyasını indirsin ve ön kurulumu yapsın.Rgsc tekrar açıldığından oyunu indirmeye başlayacak.Pause tuşuna basıp programı kapat.
Program files/Rockstar Games/Grand theft auto v klasörünün içindekilerini arkadaşının pc sinde ayrı yere taşı.Programı tekrar açtığınızda oyun inmiş gözükecek.Varsa update kuracak ve oyuna girmiş olacaksınız.Ama dediğim gibi sadece gta v klasörünün içindekileri taşı diğerlerini elleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 26 Nisan 2015; 12:55:19 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.