Beyler bugün hayatımın en şanssız günüydü geçen çarşamba okulun yoklama fişlerini değiştridik (her zaman yapıyorduk) bizim salaklar 2 fiş vermiş.Müdür yardımcısı farketti geldi bugün disipline verdi 5 gün uzaklaştırma aldık 20 kişi.Eve gidiyordum kulaklıktan ses kesildi eve geldim kulaklık ve telefonun kulaklık girişi bozulmuş hemde durupdururken.Onuda geçtim bilgisayarı açayım dedim açılmıyor siyah ekranda kalıyor şansımı seveyim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.