Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1326
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia 301 Hafıza Kartı Sorunu
S
11 yıl (354 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba dostlar. Nokia 301 telefonuma 16 gb bir micro sd aldım. İlk ay sorun çıkarmadan çalıştı. Sonra sd'yi bi anda algılamama ya başladı. Ben de çıkarıp yine taktım. hafıza durumuna baktığımda telefonumda biçimledirilmemiş yazıyor. Bilgisayara takınca hafıza kartı biçimlendirilmedi, biçimlendirilmesini ister misiniz diye soruyor. Biçimlendir diyince de işlem başarısız diyor. Ayrıca bilgisayarım da baktığımda telefonun isminde birsürü çince karakter var. Ama telefon hafızasına erişebiliyorum. Başka 8gb bir micro sd takınca onda da sorun çıkarmıyor. Acaba 16 gb lık kartı nasıl biçimlendirebilirim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snaxyz -- 8 Nisan 2015; 1:06:13 >

R
11 yıl (5228 mesaj)
Yarbay

ölmüştür o



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.