arkadaşlar merhaba konuyla alakalı bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim benim toshiba marka l 500 serisi laptop u mu n bataryası öldü batarya pillerini değiştireceğim 3,7 2200 miliamper 6 adet li on pil mevcut piller ben 3,7 3000 miliamper taksam acaba daha uzun mu dayanır mı ? şarjı ... pc ye yada batarya konrol kartına zarar verirmi ??
batarya devresinden elektrigi kesmeden pilleri degistirmeniz gerekiyor. eger ki illa deneyecekseniz bataryayı ve yeni pilleri sarj edin. yeni pilleri batarya devresine paralel bir sekilde baglayın sonra eski pilleri devreden cıkartın. sonucu haber verirseniz seviniriz.
Hocam toshiba orjinal bataryada bu is cok zor. Bende zmaninda com denedim. Bazi kosulkarda mumkun ancak pilini de iyi secmen gerek.pilbilgi.blogspot.com adresinde konu ile ilgili uzun bir aciklama var.
3,7 2200 miliamper 6 adet li on pil mevcut piller ben 3,7 3000 miliamper taksam acaba daha uzun mu dayanır mı ? şarjı ... pc ye yada batarya konrol kartına zarar verirmi ??