Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
606
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sizce Kıza Mesaj Atmalı Mıyım?
R
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yaklaşık 5-6 ay önce bizim okulda olan bir kız vardı.Geçen sene seviyordum bu kızı ama o yüz vermemişti bu senenin başında ise aynı sınıftaydık gene.Bu sefer o bana belli ediyordu hoşlandığını resmen anlamıştım yani, ben ise artık ondan hoşlanmadığımı kendime ikna etmiştim yüz vermiyordum.Sonra kız nakil oldu yaklaşık 6 aydır görmüyorum onu.Sadece 1 ay önce bir yerde denk geldik 1-2 dakika sohbet ettik o kadar.

Şimdi kızın fotosunu gördüm gülüyor gayet mutlu gözüküyor falan,gene içim hareketlendi,bir garip oldum hafif canımda acıdı kıza yüz vermediğim için.Şimdi o denk gelmemizi saymazsak 6 aydır görmüyorum,konuşmuyorum.Neler yaşamıştır bilmiyorum en son flört tarzı takıldığı bir çocuk vardı ama sonra sevgili raddesine gelmeden bitti galiba emin değilim.Sizce mesaj atıp şansımı denesem mi çok korkuyorum ama hiç cesaret edemezmişim gibi geliyor?6 aydır nerdeydin be sen der diye korkuyorum,ya da başka flört ettiği biri varsa beni takmamasından korkuyorum.Sonuçta koskoca yarım yıl.Belki çoktan beni unutmuştur aklına bile gelmiyorumdur ben ise hala böyle mal gibi onu düşünüyorumdur.Bilmiyorum ya ne yapsam hiç bilmiyorum.Lütfen ciddi cevap yazın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBuLL008 -- 19 Şubat 2015; 16:48:06 >

R
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

up



T
9 yıl
Çavuş

Salla ya sana kız mı yok demek isterdim ama cidden yok la nerde bu kızlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
9 yıl
Yüzbaşı

Bence at sonuçta senden hoşlanmış bi kere yine hoşlanabilir sevgilisi yoksa



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl
Yarbay

Atıver içinde kalmasın zaten bidaha yüzünü zor görürsün



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.