Zamanında Zebandro ve Zebaniye adlı iki zebani varmış. Bu zebaniler birbirini çok severmiş. Birlikte insanları kafese koyarlar bu işte para alırlar parayı aldıkları gibi turbolinea gibi eczane için para biriktirirlerdi. Gün gelmiş Wisdom'un avatarındaki ağacın altında dinlenmeye çekilmişler. ve Zebandro zebaniyeye ihanet ederek onu kafese atmış. Ama kıyamadığı için yinede fiber wifi koymuş.
Sonuç olarak fok balıkları çok yalnız bunu engellemek içim deodorant sıkmalıyız
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Gün gelmiş Wisdom'un avatarındaki ağacın altında dinlenmeye çekilmişler. ve Zebandro zebaniyeye ihanet ederek onu kafese atmış. Ama kıyamadığı için yinede fiber wifi koymuş.
Sonuç olarak fok balıkları çok yalnız bunu engellemek içim deodorant sıkmalıyız
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >