Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
1050
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ayıplı mal iadesi
M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Keyifli forumlar
Konuyu yanlis yere acmis olabilirim ancak en uygun burayi buldum.ancak en uygun burayi buldum.

Söyle bir problemim var.bellonadan mobilya aldim ancak garanti suresi icinde, beyaz olan urunler renk atti ve sarardi.ürünleri iade ettik.ben parasini almak istiyorum ancak bellona benim mobilyalarin aynisi uretilmedigi icin muadil urun vermek istiyor.

Tecrubesi olan arkadaslar var midir.bellonanin para iadesini reddetme gibi hakki var mi

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tecrübesi olan yok mu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
*
11 yıl
Binbaşı

hocam beyaz eşya-elektrikli ev aletlerinde vs ilk 6 aylık süreçte, satın alınan malın ayıplı olduğunun ortaya çıkması ya da parça değişimi gerektiren arıza yapması durumunda servisten gerekli belgeleri alarak tüketici hakem heyetine başvurulduğunda para iadesi yapılıyor kesinlikle. Mobilyada bu durum nasıldır bilmiyorum fakat çok da farklı olacağını sanmıyorum. Tabi bellonadan malın ayıplı vs olduğuna dair bir belge falan alıp onunla giderseniz THH'ye daha iyi olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yüzbaşı

Resmi belge alınabilirse mutlak suretle ödeme yapılmalıdır.



M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Servis geldi iade olacak dedi.esyalari alip goturduler.bayi tanidik oldugu icin cok fazla evrak derdine dusmedim.ama bellona sadece muadil urun vermeyi kabul ediyor.para iadesini yapmiyor.bakalim artik bayi paramizi vermezse hakem heyetine giderim artik.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
11 yıl
Yüzbaşı

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102327040&p=1#102327040



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.