Hocam çok yakın fiyata (1100 TL) GTX 970 var, karşılaştırma sitelerinde bu kart AMD ye fark attı neden tercih etmem diyorsunuz? (bende eski bir hd 6850 kullanıcısıyım ısıdan dolayı sistemimi göçerten bir ekran kartı bende bıraktığı intiba bu)
bendede 6850 var şuan ancak sizde oluşan durum gibi birşey oluşmadı bende. sıcaklık değerlerini sürekli kontrol eder, temizlikleri pek aksatmam.
970 almama sebepler cw+ şu ram sorunu.
halaa 6850 kullanıyorum, ekran kartı aldığımda uzun süre değiştirme işleiyle uğraşmam o sebeple sorunu olmayan birşey almak istiyorum. 970 için daha nvidia nın ve kart üreticilerinin nasıl bir politika izleyecekleri belli değil, o sebeple amd almayı düşünüyorum.
Bu kampanyadan yararlanıp ekran kartı alıcam.
sormak istediğim garanti durumlarında kim muhatap oluyor, direkt olarak hepsiburada'ya mı yolluyoruz yoksa başka bir yere mi?
+ r9 290 almayı planlıyorum alternatif öneriniz olur mu ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.