Arkadaşlar acer kullandım 3.senede bozuldu packerd bell kullandım 4.senede bozuldu Dell kullandım. 2 sene sonra anakart altında zalman soğutucu olmasına rağmen yandı.
Kişisel görüşüm; Genel olarak hep anakart hasar alıyor. Ucuza aldığımız laptop markaları hep böylemi sonuçlanıyor bu tür fiyat civarı olan ürünlerde. Sizlerde yazın ki bakalım uzun süre kullandığınız cihazları merak ettim. Not: Son 5,6 senede oldu bu olaylar
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Asus K50IN laptop 7'inci senesine girdi.Bataryanin ömrünün bitmesi dışında hic bir sorunu yok.(Cihaz günde ortalama 10-12 saat faal olarak kullanilmakta)
Bu kullanıcısına bağlı bence. Yani ben cep telefonlarımı bile bozmadan kullanan biriyim (Sony). Ama kardeşimin bozduğu onlarca iyi marka var. Blackberry, Ipone vs.
Sony kullandım 5 sene, fan sesi kulak tırmalıyordu ama hala sağlam. Asus kullandım üç sene, sonra kardeşime verdim bir senede hurdaya çıkardılar.
Şu an HP kullanıyorum yine yaklaşık 3 sene oldu, bir şey olduğu yok!
Dell kullandım. 2 sene sonra anakart altında zalman soğutucu olmasına rağmen yandı.
Kişisel görüşüm; Genel olarak hep anakart hasar alıyor. Ucuza aldığımız laptop markaları hep böylemi sonuçlanıyor bu tür fiyat civarı olan ürünlerde. Sizlerde yazın ki bakalım uzun süre kullandığınız cihazları merak ettim.
Not: Son 5,6 senede oldu bu olaylar
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >