Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1119
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1700 TL civarı Öneri arıyorum !!!!!!Evleneceğim ,ama işim gücüm Tv oldu.
F
11 yıl (318 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Kısmetse bu yıl evleneceğim , bir sürü hengame madam coco , english home , mobilya , beyaz eşya , ama bir erkek için en önemli ev eşyası olan TV beni çok düşündürüyor ,

LG nin WebOs işletim sistemi hakkında çok kötü yorumlar var , mesela bir tanesi aşağıda , videoda arkadaş canlı olarak WebOsun kötü bir işletim sistemi olduğunu göstermiş , ( Bu smart Tv lerin hiçbirinde Digiturk Play çalışmıyor mu ? )

https://www.youtube.com/watch?v=4pq8lbY9eyc

Ne alacağıma karar veremiyorum ,

Yok Philip'sin smart özelliği çok yavaşmış kullanamazmışız filan ,

Bana bir yol gösterin arkadaşlar , şunu al diyin sorgusuz sualsiz alayım artık ...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
11 yıl (771 mesaj)
Yüzbaşı

Sana ilk şunu tavsıye edeyim kendi kullandığım televizyondur bu ağustos ayında almıştım markası Philips 1600 TL şuanda.

http://www.teknosa.com/urunler/110015266/philips-40pfk640912-dvb-s-fhd-3d-smart-led-lcd-tv#product-features

Görüntü olarak çok memnunum. Evde internet olmadığı için smart tv yi deneyemedim. 3d ye da vakit ayıramadım bir türlü. Açıkçası menünün biraz geliştirilmesi lazım fakat görüntüsü kesinlikle tatmin ediyor. Lg 42Lb652v almaya gitmiştim 1900 dü benim Philips ise 1700.
Teknosa çalışanı tavsiyesi üzerine philips i inceledim görüntüsü daha iyiydi ve Lg nin görüntüsü biraz mat idi. Bende Philips i almaya karar verdim ve 200 TL cepte kalmıştı.



_
11 yıl (7372 mesaj)
Yarbay

40inç civarı istiyorsan Samsung 40H7000 al.Benim bulduğum 40inçte 2014 serilerin en iyisi.

Eğer acelen yoksa 2-3 aya yeni seriler çıkar, onları da bekleyebilirsin.Hangi boyutta TV istediğini söylersen ona göre tavsiye alabilirsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fatokato
U
11 yıl (11122 mesaj)
Yarbay

1.999,00 TL-100 tl-50 tl =1849 tl
SAMSUNG 58H5270 FHD DVB-S LED TV
http://www.kliksa.com/urun/samsung-58h5270-fhd-dvb-s-led-tv/9022136303D :Yok
Smart TV :Yok

1-)http://www.kliksa.com/bilgi/100tl-tv-indirimi
"Kampanyada 100 TL indirim kazanmak için "KLK100TL" kampanya kodu kullanılacaktır."
"1.000 TL ve üzeri TV alışverişlerinizde 100 TL indirim alışveriş tutarından düşürülecektir."

2-)50 TL MaxiPuan



S
11 yıl (13272 mesaj)
Yarbay

Bu yıl demişsiniz, daha Ocak ayındayız. Tv önceden alınmaz,her geçen gün lehinize. Fiyatlar düşer sürekli olarak. Bu nedenle şimdiden hiç bakmayın bile derim ben.

Şimdi gider x modeli alırsınız, sonra o modelin ya fiyatı düşer ya aynı paraya üst modelini alabilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fatokato
F
11 yıl (318 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler , arkadaşlar ilginiz için , bende şimdi alayımda taksitleri ödemeye başlarsam evlenene kadar borcu biter diye düşünüyordum ,



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.