merhaba bilindiği üzere bakliyatlar bol protein kaynaıdır ben ise antremanlara başladığım için öok proteine ihtiyaç duyuyorum ama bu tarz besinleri yağsız yemek için haşlayarak yiyorum ve haşlamak vitaminlerin ve proteinlerin suya gitmesini sağlıyor,sorum şu--> baklagillerin besin değerini bozmadan ve hiç extra kalori arttırıcı yöntem kullanmadan baklagiller nasıl pişirilir? örneğin: mercimek,nohut,barbunya,soya,fasulye
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
pişmeleri zor olduğu için buharda haşlama gibi bir alternatif olamaz, haşlama işlemini düdüklü tencerede yaparsanız daha kısa sürede ve daha az ısıya maruz bırakarak pişirmiş olursunuz. Düdüklü tencereniz yoksa normal haşlama işlemini az miktarda su ile ve tüm suyunu çektirerek yapabilirsiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.