Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1133
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Age of Empires'ın yeni oyunu!
K
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Öncelikle belirtmemiz gereken bir şey var: Microsoft Age of Empires II'ye yakışır bir devam oyunu yapmak zorunda! Age of Empires III fena bir oyun değildi ama insanlar çıkışından yıllar sonra bile halen Age of Empires II oynuyor, Workshop sayfası yepyeni haritalar ve tasarımlarla yaşamaya devam ediyor.

Microsoft'un strateji oyunlarının geliştirmesi ve yeni serilerin yapılması üzerine kurulan Desive Games, şu sıralar yeni projelerde çalışmak üzere yazılım mühendisleri arıyor.

2009 yılında piyasa çıkan Halo Wars'un ardından Age of Empires'ın geliştirici stüdyosu Ensemble kapatılmıştı. Uzun süre serinin hangi firmaya atanacağı büyük merak konusu olmuştu. Desive Games bu yolda en büyük adım oldu.


Age of Empires her ne olursa olsun devam edecektir. Ama önemli olan kesinlikle serinin şanına yakışır bir devam oyunun gelmesidir. İkinci bir Age of Empires Online olayı yaşamamak üzere, yeni ekibe bol şans diliyoruz. Bakalım Big Huge Games (Rise of Nations) ve Ensemble Studios'un ardından yeni ekip bizleri geçmişe götürebilecek mi?


Kaynak:Merlininkazanı



Haberden tam olarak yeni oyun çıkacak gibi bir anlam çıkartamayız ama ihtimali bile beni çok heyecanlandırdı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.