Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
565
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GALAXY NOTE 4 DESTEK SAYFASI
A
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba facebookta açmış olduğum galaxy note 4 destek sayfasını sizleride aramızda görmek isteriz. Sayfamızın amacı birbirimize
hızlı bir şekilde yardımcı olmak.sorunlarımızı merak ettiklerimizi birbirimizi sorarak yardımlaşmak. sadece problem çözmek için
düşünmeyin çektiğimiz resim paylaşımları uygulama oyun önerileri paylaşımları sağlamaktır sizleri de aramızda görmek isteriz. teşekkür ler.


FACEBOOK SAYFA ADRES:https://www.facebook.com/groups/1499711103637621/
< Resime gitmek için tıklayın >



V
9 yıl
Binbaşı

Hocam güzel olmus belki daha hızlı iletişim kuralabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

TEŞEKKÜR ederim şuan 100 yakın üyemiz oldu bütün üyelirimde çok memnun facebook kullandığımız süre içerisinde çok hızlı çözüm öneri fikir araştırma sohbet ve note 4 adına herşey çok kısa zamanda ulaşabiliyoruz facebook anlık ileti gittiği içinde anıda cevap :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @veyiss_18
V
9 yıl
Binbaşı

Hemen girip derdimizi anlattık bakalım :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @akın15
C
9 yıl
Er

Merhaba evde kablosuz internete giriyorum 2-3 dk da bir bağlantı kopuyor sonra tekrar bağlanıyor bu canımı sıkmaya başladı biraz araştırdım internette statik ip ve modemler ilgili olabilir demişler böyle birşey başına gelen var mı yardım lütfen :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.