Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1313
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pc donuyor kendi kendine
A
11 yıl (975 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, 5-6 senelik laptop var son 1 ayda kendi kendine donup mavi ekran vermeye başladı. Ben sorunun harddiskte olduğunu düşünüyorum ama emin de değilim. Hdtune ile bad sector taraması yaparken donup kapanıyor yani yapamıyorum. Ağır programlar çalıştırırken de kapanıyor. Ramleri falan çıkardım taktım. Değişen birşey yok. Harddiskte midir sorun yoksa başka birşey de de olabilir mi? İşlemci gibi ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.