DVD romdan Bir dizinin bolumlerini bilge kopyalamaya calısıyorum ama bazı bolumlerde Dongusel Artık Denetimi diyip kopyalama yapmıyor. BUnu nasıl halledebilirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DVD yi okumuyor. Her iki taraftan da kaynaklanabilir. DVD in çiziktir. ya da DVD ROM un okuyamıyodur.. Bende Sony DVD ROM varken çoğu dvd de yapıodu. Samsung aldım şimdi alayını okuyor. Sony DVD ROM a
Aynen öle Dvd romu yi aldım arka gittim aynı dvd ile beraber denedik oldu herşey.. Fakat bende hata veriyor. Başka ne yapıp onu bilge kopyalayabilirim. Aynı zaman kopyalanmayan Dosyayı direk Dvdden acıp izliyebilgiyorum ama bilge atmam gerekiyor benim.
Dosya boyutu çok büyük galiba. Bilg. aktarırken belli bi yerden sonra tıkanıp kalıyor. Aynı dosyayı uzun bi süre aktarmaya çalışıyor en sonunda Döngüsel aktıklılık denetimi.Arkadaşının sistemi işlemci ram ve sistemin aşırı doluluğu açısından seninkinden daha iyi durumda mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.