Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1396
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Silinebilir...
S
12 yıl (277 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Silinebilir...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadurtye -- 24 Aralık 2014; 15:52:17 >

S
12 yıl (277 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

M
12 yıl (5771 mesaj)
Yarbay

Bilgisayar muhendisliginin en onemli konularindan bir tanesi. Ustelik Ubuntu da yazmak gerekiyor, ona gore compile ve link edilecek. Yani bunu yaparak hem Unix de process mantigini biraz ogrenmis, hem concurrency & senkronizasyon ogrenmis olacak, hem de en temel Producer - Consumer problemini ogrenmis olacaksiniz. Yani odev yetistirilememis olabilir, zaman yetmemis olabilir ama boyle seyleri de baskasina yaptirmaya calisan bilgisayar muhendisligi adaylarinin varligi icimi biraz sizlatmiyor degil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl (277 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Bir kez daha up



S
12 yıl (11369 mesaj)
Yarbay

Sıkıntı işler . 2 adet fonksiyon bi ordan bi burdan koşacak . Zor iş



T
12 yıl (15005 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

ipucu:
man sem_overview
man shm_overview
fork(), wait(), ...

wait() in döngü içinde olması gerekiyor mu? Çünkü waitten yanlışlıkla çıkılabilirmiş.



R
12 yıl (10585 mesaj)
Yarbay

Güzel ödev, ben işe başladığımda öğrenmiştim SHM falan.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.