Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
708
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Note Pro 3G - SM-P902 Almalı mıyım?
O
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ailem için bir tablet alacağım tabletin en önemli özelliği 3G olması çünkü her yerde wi-fi olmuyor ve istediğim an online olmam lazım. Bu tableti alacağım gibi gözüküyor ancak SM-P902 tabletinin sadece Türkiye'ye özel olması ve sam mobile'da firmware olmaması beni düşündürüyor. Sizce bu konu ileride tabletin yazılımsal olarak bi sıkıntı yaşadığımda ya da atıyorum note pro ya lolipop güncellemesi geldiği taktirde bi problem yaratır mı?
Onun dışında maksinum 1.500 TL'lik tablet önerilerinizi bekliyorum ki 2'si 1 arada cihazlar da olur. Neticesinde evin 2. bilgisayarı gibi kullanacağım ve web'de gezinirken (çok sayıda sekme açarım ), full hd video izlerken, tabletten kablo yardımıyla tv'ye görüntü aktarırken, office belgeleri ile çalışırken (word,excel ve outlook türevleri programlar) herhangi bir donma takılma yaşamak istemiyorum. Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.