Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1327
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hedef 5000 ve LYS Kimya Sb tavsiyesi
E
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Gençler herkese kolay gelsin. Yaz ayında ygs kimyayı bitirdikten sonra üstüne palme ve bilfen ygs kimya soru bankasını bitirdim. Lysde de organik kimya tam anlamıyla bitmiş durumda. Onu da 2 aylık dönem içerisinde bitirmiştim üstüne palme ve fem organik çözdüm. Şimdi kimyayı komple bitirmek istiyorum onun için de sağlam bir lys kimya s.b tavsiyenize ihtiyacım var. Palme çözmek istemiyorum açıkçası. Biraz basit geliyor o.

http://www.alternatifkitap.com/final-yayinlari-ygs-lys-kimya-soru-bankasi-2012-yeni-mufredat.html İnternette bunu bulabildim ama ne kadar iyidir orasını tam olarak bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Birde lys matematik için finalin lys 2 mat konu anlatımlı ve karekök lys soru bankasından gidiyorum ama karekök gerçekten zorluyor. Sizin kullandığınız, tavsiye ettiğiniz herhangi bir soru bankası olursa lys mat için çok iyi olur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.