Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1158
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung - Servisin Montaj Harikası...
G
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yazlık için aldığım bir adet 9000 btu inverter ve bir adet 12.000 btu inverter klimanın montaj hikayesi.. Madde madde anlatayım.. Görüşlerinizi iletirseniz sevinirim..

1. Yazlığa eşya nakliyesi sırasında montaj kitleri kışlık evde unutulduğundan randevu aldığım günün sabahı erkenden arayıp gelmemelerini,montaj kitlerinin olmadığını söyledim. Bana "sorun değil,bizde var,sonra siz bize diğerlerini verirsiniz" dediler. Peki,dedim. Randevu verdikleri saatten 1 buçuk saat sonra geldiler. Daha sonra fark ettiğim üzere yanlarında getirdikleri montaj kitlerinin seri numarası şöyle : FRH1412Z4 ve bunlar kullanılarak montaj yapıldı.. Kışlık evde unuttuğumuz kitlerin seri numarası ise : FRH1438Z4
Internetten araştırdım ancak aralarındaki farkı belirten bir döküman bulamadım. Anladığım kadarıyla kullandıkları kitler inverter olmayan Boracay serisine ait. Bilgili arkadaşlar bu kitin inverter klimada kulanımının bir sorun yaratıp yaratmayacağını söyleyebilirler mi ?

2. Samsung'un şirket politikası gereği elektrik tesisatına karışmadığını söyleyip kablo çekme veya sigorta takma işlemi yapmayacaklarını söylediler. Peki,dedim..

3. Uyarmama rağmen her iki klimaya da sadece 3'er dakika vakumlama yapıldı ve yeterli olduğu söylendi..

4. Duvara açtıkları delikleri harçla kapatma veya bir kapak takma zahmetinde bulunmadılar.. Ona da karışmazlarmış..

5. En önemli konuya geleyim.. İlk katın klima montajı bittikten sonra ikinci kata geçilirken diğer beyaz eşyalar için Siemens servisi geldi ve ben onlarla ilgilenirken dış ünite için şu duvar uygun mu dediler,uygun dedim.. Ekleyeceğim fotoğraflarda dış ünitenin takıldığı yeri takdirlerinize bırakayım.. Sırf 30-40 cm eğilmemek için diğer odanın açılan penceresinin tam önüne kabak gibi taktıkları dış üniteyi kendi gözlerinizle görün..

O kafa karışıklığıyla bana belgeleri imzalatıp gittiler. Ertesi gün arayıp dedim ki, sizce bu dış ünite burada olmuş mu? Cevap : Biz nereye dediyseniz oraya taktık! Evet, ben ruh hastasıyım, götürüp tam camın önüne takın demiştim zaten!!!
Şimdi bu servis utanmadan benden o dış ünitenin değişimi için montaj ücreti talep ediyor. Ben de lüzumu yok dedim. Panjur montajı için gelecek arkadaşlar o üniteyi 5 dakikada aşağı veya yukarı alır zaten.

Bunları yazmamın sebebi : 40 yaşındayım, bugüne kadar gerek kendi evlerime gerek başkalarının evlerine Bosch,Siemens,Arçelik vs 20'den fazla klima taktırdım. Samsung kadar tuhaf firmaya rastlamadım. Dolayısıyla, Samsung klima alacak arkadaşları uyarmak istedim. Teşekkürler..



< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordini -- 9 Aralık 2014; 15:02:46 >

F
9 yıl
Yüzbaşı

Asil isi klima olmayan firmanin servisi de bu kadar olur.kusura bakmayin.cihaz verimli calisiyorsa sukredin.samsungda bu servis sikintisi var..hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Yüzbaşı

Klıme diyince benım aklıma her zaman ısısan gelir valla samsung arçelil vestel filan yalan ucuz ama sonuç ortada işte ısısan işinin temix yapıyor ürenler sorunsuz ve huzurlusunuz



G
9 yıl
Binbaşı

Hayatımda gördüğüm en kötü işçiliklerden biri yuh yani



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.