Arkadaşlar şimdi ben tam bir internet bağımlısıyım ve yeni bir eve taşındık ve bu ev yeni olduğundan türk telekom hat çekmiyor btk ya şikayet ettim 1 yıl ( bina yapılalı) oldu daha yapamadılar falan felan dedim. Sonra beni türk telekomdan aradılar işte efendim bizde çok üzgünüz ancak günde sadece 2 bina yapılıyor ve size daha 400 bina var 1.5 yıla gelir felan dedim o an telefonu kırasım geldi 2 ay boyunca zar zor dayanmış olan ben şimdi 1.5 yılmı dayanmak zorundayım felan dedim işte böyle türk telekomdan umudu kesdim başka yolu yokmu internete girmemim ben çok fazla online oyun oynar video seyreder baya bir şey indiririm bu yüzden 3g kullanmam biraz zor başka çözümü yokmu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >