Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
934
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ampul Tavsiyesi
.
12 yıl (153 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Yaklaşık 11 metrekare çalışma odamda kullanmak üzere yeni bir ampul almak istiyorum. Odamdaki mevcut ampul Philips TORNADO spiral 23W/865 E27 2BL3 - Beyaz Işık olarak geçiyor.

Özellikleri:
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu ampulu değiştirmemin sebebi rengini sevmediğimdendir. Biraz araştırma yaptım ve MEGAMAN markalı ampuller dikkatimi çekti.
Sitesinde enerji tasarruflu ampuller hakkında bilgiler var. Buradan bilgi alabilirsiniz.

Sarı renkte bir ampul kullanmak istiyorum. Psikolojik olarak sarı renkli ampuller beni daha iyi motive ediyor. Megaman Ultra Compact Classic Enerji Tasarruflu Ampul 9W Sarı Işık belirttiğim 11 metrekarelik odayı yeterince aydınlatabilir mi? Özellikleri:
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu MEGAMAN markası altındaki ampullerden kullananlarınız var mı? Tavsiye eder misiniz? Farklı tavsiyelere de açığım.

Bunların yanında masa lambası da almak istiyorum. Masa lambası ve bu masa lambalarına uygun kullanılabilecek sarı ampul tavsiyelerinizi de bekliyorum.



R
12 yıl (246 mesaj)
Teğmen

Megaman ampulu bilemiyorum fakat philips in tornado serisinin 865 olanını 827 olanını alabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.