Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1110
Tıklama
0
Öne Çıkarma
max 35 bin araç tavsiyesi
O
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

35.000 tl yi aşmayacak şekilde bir araba bakıyorum. Tabi herkes gibi bende az yakan, çok kaçan bir araba olsun isterim ancak benim önceliklerim içinin bir miktar dolu olması (en azından aux girişi ve çok fonksiyonlu direksiyon olsun), km olabildiğince düşük km olabildiğince yeni olsun istiyorum.

Bu şartlar altında benim aklıma honda jazz ve mazda 3 oldu. 1.4 tsi golfler de aklımı çelmiyor değil ancak içi çok boş onlarında.

Sizin tavsiyeleriniz neler olur.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.