Aalında yedek anahtar diye bir konu var anca 2008 de yazılmış en son.. 2004 model arabam marş bastığı halde çalışmıyor. Kontağı çevirince sarı araba ve anahtar işareti çıkıyor. Forumu biraz araştırdım immobilizeri varmış. Anahtardaki çipte sıkıntı olabileceğini yazmış arkadaşlar. Bayram dolayısıyla Yozgattayım şuan Ankarada ikamet etmekteyim. Bu problemi çözebileceğim bir yer biliyor musunuz ve fiyat olarak ne kadar olur acaba??
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
sizin aracın yedek anahtarı araç olmadan kodlanamaz yrıca hyundai marka araçların pin kodunu (güvenlik kodu) biliyorsanız anahtarcı fiyatta az da olsa indirim ypabilir ayrıca kumandasızı 80 ile 120 tl kumandalısı ise 150 ile 250 tl arasında değişmektedir daha detaylı bilgi içinwww.manisaotoanahtar.com sayfamızı ziyaret ediniz
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >