Gelen tüm teklifleri reddeden Portekizli golcü Hugo Almeida, Beşiktaş’tan ayrılıp hiç bir takımla anlaşmadı. Aşkı uğruna futbolu ikinci plana attı. Gönlünü oteller zinciri sahibi bir ailenin Türk kızına kaptırdı.
Kadın arkadaşı Almeida’ya “Futbolu bırak, ailemin sahibi olduğu otellerin başına geç. Senden futbol oynamanı istemiyorum. Çok istiyorsan İstanbul’da bir takımda oyna” dedi. Portekizli de bu yüzden yurtdışından gelen tüm teklifleri reddetti.
lan sanki bana almeida futbolu bırakınca fakirliğin dibine vurduda zengin kız avına çıkıyor. asgari ücretle 200 yıl çalışsanız adamın yıllık maaşı etmiyor
Uğruna futbolu bıraktığı ki?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.