Toplam 9 paket indirme kısmında bir problem olduğu kanaatindeyim. Bittikten sonra tekrar oyunun açmaya çalışıyorum yine bu kısma geliyoruz ve tekrar paketleri indiriyor cok daha hızlı yapıyor ama oyuna başlayamıyorum resmen paradoks oldu Ne yapmak lazım arkadaşlarla oynayacağız bir ayarlayamadık. Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
9 paket yüklüyo sonra oyuna giriş izni veriyor oyuna giriyosun kasıyorsun hesabı çıkış yaptığında da tekrar diğer paketleri yüklüyo yani çıkış yapmadan gidebildiğin kadar git bakalım sonra bide patch diye bişey daha yükler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk Şaman -- 27 Temmuz 2014; 8:14:28 >