Arkadaşlar slm.. Benim anakartın markası asus tusl2-c,tualatin işlemciyle uyumlu olanlardan. Şimdi ben 80 gb harddisk almak istiyorum ama anakart görür mü ve kullanabilirmiyim tamamını,bunu nasıl öğrenebilirim.Veya siz biliyosanız söyler misiniz? Şimdi bi de ide hdd almam lazım buna,sata almıycam(çevirici falan istemiyorum).Ama Pata diye bişey var nedir bu?Ide yle aynı şey mi? 2-3 güne alıcam yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
# ATX Form Factor # SOKET370 Intel TUALATIN/ PIII / Celeron ( FSB 133MHz) # ASUS TUSL2-C Intel 815EP B Stepping TUALATIN Destekli Chip Set # 3 DIMM Soket # 2XATA 100 Desteği # CMEDIA 6 Kanal Ses Kartı (onboard) # 6XPCI AGP4X 1XCNR Slotlar # 1 Paralel 2 Seri 2 PS/2 Mouse/Klavye # 133mhz
Burdan da anlaşılacağı üzere IDE HDD'ni gönül rahatlığıyla alabilirsin;fakat 2 slot desteği var;yani eğer HDD'yi 3. olarak takacaksan bu mümkün değil...Sevgiler...
Benim anakartın markası asus tusl2-c,tualatin işlemciyle uyumlu olanlardan.
Şimdi ben 80 gb harddisk almak istiyorum ama anakart görür mü ve kullanabilirmiyim tamamını,bunu nasıl öğrenebilirim.Veya siz biliyosanız söyler misiniz?
Şimdi bi de ide hdd almam lazım buna,sata almıycam(çevirici falan istemiyorum).Ama Pata diye bişey var nedir bu?Ide yle aynı şey mi?
2-3 güne alıcam yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.