Dolma kalem denemek istiyorum, kaliteli tukenmez kalem veya pilot aramaktan sikildim biter yazmaz tam isin ortasinda farkli renk ile devam edince icim elvermiyor artik cizgisiz kagit kullanirim fotokopi icin olanlardan simdilik ucuza uygun kagitta kayicak, bi nevi kendi yazicak bi kalem tavsiyeniz var mi? Alisirsam, seversem iyi bir kalem almayi dusunuyorum. Baslangic icin ne almaliyim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Alisirsam, seversem iyi bir kalem almayi dusunuyorum. Baslangic icin ne almaliyim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >