Mart ayında aracıma hırsız girdi. Tek camı kırıp ses sistemini çaldı. Kırılan tek camı AXA sigorta şirketi ücretsiz değişeceğini bunun kaskoyu bozmayacağını 1 tane cam değiştirme hakkım olduğunu söylediler. Ben de kaskoyu bozmayan her işlemi yapabilirsiniz dedim sadece camı değiştirdik. Şimdi bi baktım camdan dolayı 58 tl lik hasar dosyası açmışlar ve bu hasar dosyası yüzünden kasko fiyatım geçen seneden fazla çıkıyor. Bu işin mantığını acaba biri açıklayabilir mi ;? Sigorta şirketi bilinen bi şirket bilerek kazık atacağını sanmıyorum müşterisine?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
mutlaka axa sigortayı arayıp bilgi verin düzeltsinler
Aradım bu hasar dosyasının kaskoyu bozmadığını söylediler. Yasal olarak onarım olduğu için hasar dosyaları açmaları lazımmış :(
kaç lira hasar gözüküyor? tramerde gözüken bir durum mu?
58 tl cam masrafı gözüküyor . Tramer kaydında davar. Ama bu hasarsızlığımı bozmamış öyle diyorlar. Geçen sene %40mış bu sene %50ye yükselmiş. AXA sigortanın kendisi arayıp söyledi bunu bana. Sanırım başka çare yok ödeyeceğiz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.