Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1925
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pincher İle Anlaşabilen Cinsler
G
12 yıl (53 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bir erkek minyatür pincher sahibiyim.11 aylık oldu.Fakat çok korumacı olduğu ve biraz da asosyal olduğu için sokaktaki köpeklere genellikle havlıyor.

Ben alıştırmaya çalışıyorum fakat küçükken parklarda sokak köpekleri sürekli havladığı ve üstümüze geldiği için bir antipati oluştu sanırım.

Ben de bu aralar 2. bir köpeği barınaktan ya da sahibinden sahiplenmek istiyorum.Aklımda Golden,Husky,Akita cinsleri var.Sizce büyük boy bir köpekle benim pincherim arkadaş olabilirler mi ? Ya da olursa hangi cins almam daha uygun olur ? Bu konuda bilgi sahibi olanların yorumlarını bekliyorum...

Bu da bizim oğlan..

< Resime gitmek için tıklayın >
[si

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
12 yıl (62 mesaj)
Onbaşı

Sahiplenmeden önce köpeğinizi götürün koklasın kendisi seçsin çünkü hayvanlarla anlaşma köpeğe göre değişiyor bizim goldenımız var golden cana yakınlığıyla bilinir ona rağmen diğer köpeklerle hiç anlaşamıyor, sadece yavru köpeklere sevecen davranıyor. Barınağa götürün koklasın arkadaşını kendisi seçsin


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
12 yıl (816 mesaj)
Yüzbaşı

Aynı şekilde barınağa onu da götürün iki köpeği açık bir alanda denk getirin ve hareketlerine bakın. Büyük köpek olmasının bir sorun olacağını sanmam ben şu anda 9 aylık bir Labrador-Border Collie kırmasına sahibim, kendisi dana gibi ve en iyi anlaştığı köpek komşumuzun Minyatür Pinscher'ı. Köpeklerin ırkından boyundan ziyade enerji seviyelerinin uyuşması çok önemli, mesela sakin bir köpeğiniz varsa çok enerjik bir köpek alıp eve gelmek onun huzurunu kaçırabilir, aynı şekilde barınaktan sakin bir köpek almanız evde Pinscher'ınız onu bunaltmasına sebep olabilir.



G
12 yıl (53 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim sağolun. Sahilde kocaman bir golden var onunla iyi anlaşıyorlar normalde köpeklerle anlaşamamasına rağmen. Neyse dediğiniz gibi beraber gitmeliyiz barınağaa teşekkürler




Bu mesajda bahsedilenler: @mineberryy
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.