..iş başa düşünce böyle oluyormuş demek :) evleniyorum ve beyaz eşya almak için araştırma yaptım ve forumların ne kadar işe yaradığını o zaman anladım ve bende paylaşayım dedim.
Uzun araştırmalar sonucu bu üç modelde karar kıldım.
Sadece çamaşır makinesi çok içime sinmedi. home profesyonelleri görünce bu basit kalıyo yanında :) ama o kadar para vermek istemedim. bayi ile nakit anlaştım hepsini liste fiyatından yaklaşık bin lira ucuza aldım. henüz parayı vermedim. eylülde düğün var bu aralar gider faturamı kestiririm diye düşünüyorum. ürünleri alınca da tekrar bilgi veririm inşallah.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Evet çamaşır makinesi gerçekten kötü . Was ve way serisine bakmanızı önerirdim . Yeni fırçalı modeller ( waq- wab gibi ) bunlar türk üretimi ve seslidir
dediğim gibi çamaşır makinesi çok içime sinmedi ama bütçe sıkıntısı yüzünden bu şekilde oldu. aslında bana kalsa havadan para giden özelliklere vereceğim parayı çamaşır makinesine verirdim ama işin içinde "bayan faktörü" olunca böyle oluyor :) yok inox olsun yok dondurucu aşağıda olsun yok dijital olsun vs vs.. ayrıca çamaşırda inox tarzında olanlardan çok fazla seçenek yok malesef.
birde utku senin makine ile benim makine arasında yıkma ve sıkma arasında sadece 2 db ses farkı var. ama videoda baya fark var gibi gözüküyor garip :s
Way serisinin inoxu var. Öyle diyorlar sıkma desibeline . Benimki tam yük 1400 devirde 74 db diyor. Ölçtüm 1400 devir 9 kilo çamaşır 69-70 çıktı. Ama sizin aldığınız model çok sesli olabilir. Olmazsa sonra satar inox way serisi alırsın.
inox olarak WAY287X1TR sadece bu model var. çelik sanırım.. bununda fiyatı baya yüksek. evde annemin kullandığı 10 senelik bosch makine var. bi ara ona bakayım nasıl sesi falan :) olmadı alırız 5-10 sene kullanıp sonra sessizlerinden alırız ne yapalım :)
Evet liste fiyatına göre ucuzmuş. gerçi bayiden de bu fiyata alabilirim sanırım. bakalım artık hayırlısı. sırada tv ve temizlik robotu var. zor iş evlenmek zor
Uzun araştırmalar sonucu bu üç modelde karar kıldım.
BUZDOLABI - KGN57P72NE- LİSTE FİYATI 2.539 TL
BULAŞIK - SMS58N08TR -LİSTE FİYATI 1.749 TL
ÇAMAŞIR - WAQ2048XTR-LİSTE FİYATI 1.759 TL
Sadece çamaşır makinesi çok içime sinmedi. home profesyonelleri görünce bu basit kalıyo yanında :) ama o kadar para vermek istemedim.
bayi ile nakit anlaştım hepsini liste fiyatından yaklaşık bin lira ucuza aldım. henüz parayı vermedim. eylülde düğün var bu aralar gider faturamı kestiririm diye düşünüyorum.
ürünleri alınca da tekrar bilgi veririm inşallah.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword-06 -- 30 Ağustos 2014; 12:48:27 >