Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
4434
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Lenovo - İşletim sistemi dil problemi.
1
12 yıl (150 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Z510,G505,G510,Z710 vb. ürünlerde ilk sistem kurulumunda genellikle dil seçeneğiyle ilgili bir problem yaşanmaktadır.

İlk kurulum ekranında varsayılan dil seçeneği İngilizce olarak gelir ve altında 4 adet kategori vardır. Bu kategorileri tek tek seçmemize gerek yok aslında.

Bunun yerine ekteki resimde de görebileceğiniz gibi, pek buton gibi görünmeyen kırmızı ok ile gösterilen buton a basmamız yeterli olacaktır.

Tekrar kurulum yapmak için açma/kapama düğmesinin yanındaki OKR butonu ile fabrika ayarlarına dönüş yapabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1stOrfe -- 5 Eylül 2014; 13:58:03 >

T
12 yıl (4072 mesaj)
Yarbay

kardeş z510'u bugün akşam üzeri aldım. işletim sistemi ingilizce kuruldu. kafayı yemek üzereydim. kurulum esnasında Türkçe yazan kısmı hiç görmemiştim. tesadüfen konuna rastladım. Allah senden razı olsun. iyi akşamlar.



Z
12 yıl (1 mesaj)
Er

Ben dediğin kurulum aşamasını kaçırdım ? Şu an ne yapmam gerek bir yardım pls..



G
12 yıl (641 mesaj)
Yüzbaşı

Güç girişinin yanında recovery tuşu var onunla tekrar kurulum yapın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Zelenderiha
K
11 yıl (98 mesaj)
Çavuş

allah razı olsun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.