Arkadaşlar dayımın üzerime satın aldığı araç hakkında bir problemim var. Araç 2007 Palio Van Dayım sağolsun bana sormadan aracı satmış ruhsat yeğenimin üzerine bi ara hallederiz diye vermiş. Alan adamda aracı başkasına satmış ve şuan aracın üzerinde 3200 TL gibi bir borç var. İlk satın alan adam ben parasını verdim aldım beni bağlamaz diyor. Son sahibini tanımıyorum bile. Aracın borcunuda ödetemiyorum maalesef araç şuan ankaradaymış. Şuanki sahibini zan altında bırakmadan araca nasıl el koyabilirim. Borçlarını kim öderse araç sahibi o olur şeklinde bir şey yapmayı düşünüyorum. Bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Araç 2007 Palio Van
Dayım sağolsun bana sormadan aracı satmış ruhsat yeğenimin üzerine bi ara hallederiz diye vermiş.
Alan adamda aracı başkasına satmış ve şuan aracın üzerinde 3200 TL gibi bir borç var.
İlk satın alan adam ben parasını verdim aldım beni bağlamaz diyor. Son sahibini tanımıyorum bile.
Aracın borcunuda ödetemiyorum maalesef araç şuan ankaradaymış.
Şuanki sahibini zan altında bırakmadan araca nasıl el koyabilirim.
Borçlarını kim öderse araç sahibi o olur şeklinde bir şey yapmayı düşünüyorum.
Bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.