1. sayfa
Aradaslar nettende kasılıyor hatta bildirim geldi dh den 3 kişi ref kodunu kullanmış |
7 saatte 5$ kasmış bulunuyorum darısı başınıza dizi izlerken iyi oluyor |
Bi 5$ versene |
| Sweepstake ler nedir peki anlayamadım? Orada oro ile bir şey alabiliyorsun. Çekiliş gibi bir şey mi? |
O nedir? |
Winat9 var mi hala |
Aynen Bluestack'le zamanıdna bug bulmuşlar millet 3-5 bin $ kasmış bir günde .. |
| tapporo da indirmeleri yapıyorum ancak puanları saymıyor neden bu durumla karşılaşıyorum ? |
Bendede bazen oluyor , 1 kaç saate bildirim geliyor kazandım diye. |
1. sayfa
Kazanç alışkanlığımıza ve cebimize yararlı olacak gibi görünüyor. Öncelikle nedir bu TAPPORO nasıl kullanılır ne yapılır nasıl işler para nasıl kazanılır bir bakalım..
Tapporo ; Winat9′a benzeyebilir fakat IOS telefonlarda kullanılamamakta sadece Android işletim sistemi ile çalışan telefon ve cihazlarda çalışmaktadır. Tapporo’ya GPLAY (google play)’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Tapporo’yu GPlayden indirip kurulum bittikden sonra açıyoruz. Winat9 gibi kayıt ekranı gelecek herseyı dogru sırasına gore kayıt yapıyoruz. isim soy isim ve bir gmail hesabi istiyor bu hesabin paypal hesabi olmasina gerek yok yaşinizi ve cinsiyeti sectikten sonra devam ediyoruz.
Herşeyi tamamladıkdan sonra sıra geldi programı kullanmaya programın özelliği bazen video izleterek bazen üye ederek ve çoğunlukla Google playdan uygulama indirip kullandırarak kazandırıyor. Winat9 gibi her gün reklam beklemiyorsun uygulama anasayfasinda bulunan -Offers seceneğini secerek uygulama indirerek puan kazanabilir ( uygulamayi indirdikten sonra silebilirsiniz sorun cikmaz) diğer bir secenek -Videos ( video izleyerek puan topluyoruz videolar uzun o yuzden videoyu sonuna kadar izlemeye gerek yok para geldikten sonra kapatabilir başka bir hesap secebilirsiniz) -Invite seceneği var Facebook, twitter ve e-posta adreslerinizdeki kişilere duyuru yapiyor. Ben bunu kullanmiyorum kişisel listemdeki kişileri rahatsiz etmek istemiyorum o yüzden.
Uygulamanın içindeki menülerin ekran görüntüsünü alın. Daha sonra ister bir ses kaydı ile istersenizde müzik ile beraber windows movie maker ile bir video klip hazırlayın. Video'ya uygulama ile ilgili bilgi veren yazılar ekleyin. Bunu google hesabınız ile youtube'a yükleyin. Videonun açıklamalar kısmına
aşağıdaki linkteki video gibi bir açıkmala yazın. Açıklamanın içine mutlaka davet kodunuzu ekleyin. Daha sonra bu videoyu buraya açıklamalar kısmına
aşağıdakine benzer bir şeyler yazın. Bu video size tam 1000 ORO kazandıracak.
My Tapporo Review . My invite code: "sizin davet kodunuzu ekleyin"
Programın kazandırma sistemi puan şeklinde.
5000 Puan = 5$ değerine geliyor ve paypala para çekmek için 5000 puan sınırınıaşmış olmanız gerekiyor bu 5$’ı 2 günde yapmanız ki bazen 1 günde yapmanız bile çok kolay. programlar 100 puan uzerınde bir puan verıyor. 5000 Puana ulaştiğinizda store kismindan paypal cash sekmesini secerek paramizi hesabimiza atabiliriz.
HOŞGELDİN 250 Puan Kodu TAPDS341916 bu kodu kayit yabildiktan sonra size bir kod soruyor oraya bu kodu yazin referans kodudur 250 puan hesabiniza gelir.
Referans kodu her üyeye verilir ve bu kodu yeni üye olan birisi kayit olurken yazarsa sizlere 100 paun yazan yeni üyeye 250 puan gelir. Sizin kodunuzla üye olan kişi 1000 puana ulaştiğinda size 500 paun daha gelir. O yüzden sadece referans kodunuzu arkadaşlariniza vererek puan kazanabilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
ilk 5$ i aldim
< Resime gitmek için tıklayın >
Not: Konu bir arkadaşımdan alıntıdır Uygulama aradan geçen 1 sene içerisinde daha güzel ve aksaksız , bugsız olmuştur.Bu sayede yüzlerce lira biriktirdi.Winat9'a göre hem daha iyi kazandırıyor hemde aksatma yaşatmıyor.Yardım edebildiysem ne mutlu bana.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.