Merhaba arkadaşlar. Firefoxta adres çubuğunu kullanarak arama yaptığımda Türkçe karakterleri "?" olarak gösteriyor Google. Eskiden about:config de keyword.URL ile bazı ayarlar yapabiliyoduk ama şimdi kaldırılmış sanırım bu özellik, keyword yazdığımda bir şey çıkmıyor. Firefox sürümüm 24.0. 26.0'a güncelleyince başlangıç sayfasıyla ilgili sorunlar yaşadım, o yüzden eski sürümü kullanıyorum. Nasıl çözebilirim bu durumu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ben bu sorunun iSafe (YAC) güvenlik programından kaynaklandığını farketmiştim. Proramın arama çubuğu korumasını kaldırıp Firefox'u da silip baştan kurarsanız sorun çözülecektir. Firefox'u kaldırırken Revo Uninstaller gibi programlarla herşeyi temizleyerek kaldırırsanız daha kesin sonuç alabilrsiniz. Fakat önce yer imleri ve parolalarınızı yedeklemenizi tavsiye ederim.
Önce arama bölümündeki tüm önerileri sildim ve eklentiler bölümünden (Halihazırda eklenti olarak uygulanıyor zaten) "search" olarak arttım ve eklentiyi yeniden kurdum ve bu kez google.com.tr olarak Türkçe olarak kurdum. Sorun düzeldi. Öneri için teşekkür ederim.
Firefox sürümüm 24.0. 26.0'a güncelleyince başlangıç sayfasıyla ilgili sorunlar yaşadım, o yüzden eski sürümü kullanıyorum.
Nasıl çözebilirim bu durumu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.