Burada işin içine birazcık maliyet giriyor. Bugün vatanbilgisayardan Asus R9 290 alıyordum ki içime sinmedi ve vazgeçtim. Sizce 280x bana yetmez mi ? AMD 290 ile 280x arasındaki fiyat farkına gerçekten değer mi ? Kısaca bahsetmek gerekirse hafta içi akşamları işten geldikten sonra evde max. 1 saat oyun oynayabilirim haftasonu durma göre değişen sürelerde. Monitörüm Samsung B2430 FullHD. Yani 2k oyun oynayabilecek bir monitöre sahip değilim. Bu sebeple 280x bana yeter gibi düşünüyorum ve 290 la arasındaki fark ile de PSU almış olurum. Sizlere sorum aşağıdaki 2 seçenekten hangisi mantıklı olur;
1. seçenek 1.608 TL 2.seçenek 1.333 TL (Tabi bu PSU ve ekran kartı seçimlerini kendi arasında çaprazlamakta mümkün. )
Siz olsanız ne yapardınız, buradan çıkan sonuca göre bu gece siparişleri vereceğim Bana 280x yeter gibi geliyor ama 290 ile aradaki farka değer diyorsanız zorlayıp 290 alabilirim.
Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Asus 280X ile PSU yetmemesi sorunu yaşamıştım. Mevcut OCZ PSU mun 5 yıllık olması ve artık yetmemesi sebebi ile hem PSU hem de ekran kartı alacağım.
(PSU konusu linki : http://forum.donanimhaber.com/m_91235438/f_//tm.htm#91318844 )
Burada işin içine birazcık maliyet giriyor. Bugün vatanbilgisayardan Asus R9 290 alıyordum ki içime sinmedi ve vazgeçtim.
Sizce 280x bana yetmez mi ? AMD 290 ile 280x arasındaki fiyat farkına gerçekten değer mi ?
Kısaca bahsetmek gerekirse hafta içi akşamları işten geldikten sonra evde max. 1 saat oyun oynayabilirim haftasonu durma göre değişen sürelerde. Monitörüm Samsung B2430 FullHD. Yani 2k oyun oynayabilecek bir monitöre sahip değilim.
Bu sebeple 280x bana yeter gibi düşünüyorum ve 290 la arasındaki fark ile de PSU almış olurum.
Sizlere sorum aşağıdaki 2 seçenekten hangisi mantıklı olur;
1. Asus R9 290 DirectCU II (Vatan_Link) + Seasonic G series 750W (Teknobiyotik_Link)
2. Asus R9 280X DirectCU II (Vatan_Link) + Corsair HX850 (Link)
1. seçenek 1.608 TL 2.seçenek 1.333 TL (Tabi bu PSU ve ekran kartı seçimlerini kendi arasında çaprazlamakta mümkün. )
Siz olsanız ne yapardınız, buradan çıkan sonuca göre bu gece siparişleri vereceğim
Bana 280x yeter gibi geliyor ama 290 ile aradaki farka değer diyorsanız zorlayıp 290 alabilirim.
Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.