Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
773
Tıklama
0
Öne Çıkarma
en ucuzundan teyp hoparlor tavsiye
Z
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaslar arabaya teyp hoparlor alacam da usb takilsa yeterli olacak bi teyple(cd falan olmasada olur) normal ses verecek bi cift hoparlor tavsiye etseniz. bimeks vatan gibi bi yerden alip sanayide taktiririm. ne kadar ucuz olsa o kadar ii oyle aman aman bi kalite beklemiyom. simdiden tesekkur ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar aşağıdaki iki ürünü aldım, benden sonra bakan olur diye paylaşıyorum. teybin tek sıkıntısı klasör seçme olayı yok, hoparlorde ise üst taraf 17 cm ancak mıktanıs olan alt kısmı biraz geniş olabilir aracınıza. onun dışında iki üründe idare eder, parasını hakediyo.

edit : aracı yeniden çalıştırdığınızda ilk şarkıdan çalmaya devam ediyo.

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-tdc-4030-sd-usb-oynatici/productDetails.aspx?productId=otdeltdc4030&categoryId=26080

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-4017-320w-17-cm-coaxial-4-yollu-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otdelcsp4017&categoryId=26090





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zincirkıran -- 20 Mayıs 2014; 8:40:21 >


Bu mesajda bahsedilenler: @zincirkıran
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.