Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1941
Tıklama
0
Öne Çıkarma
led tv çınlama sesi
S
12 yıl (1810 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

slm arkadaşlar yeni aldığım sony marka led tv den çok memnunum,ölü pixel ışık sızmazı vs sıkıntılar yok,lakin televizyonun arka ışık ayarını en sona getirdiğimde ,panelin arka tarafından tiz bir çınlama sesi geliyor,karanlık sahnelerde kesilip,parlak ve beyaz sahnelerde duyuluyor,televizyonun dibine girmedikçe duyulması zor bir ses,merak ettiğim bu bir arızamıdır,normal bir olaymıdır. yardımcı olucak arkadaşlara teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

A
12 yıl (17421 mesaj)
Yarbay

S
12 yıl (1810 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: albani

normaldir+

teşekkür ederim albani üstad



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
12 yıl (4871 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: albani

normaldir+

hocam merhaba açtığım konuya bir yorum yapaiblirseniz çok memnun olurum.sizin gibi bir üstadın görüşünü almak isterim

http://forum.donanimhaber.com/m_89624164/tm.htm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.