Arkadaslar 86 kg bır erkegım. Kilo verip spor yapmam lazım ama su an bulundugum yer ve yasayıs tarzı olarak dısarıda yapamıyorum ne yazık kı. Bana soyle duzgun cok ses cıkartmayan montajı tasıması kolay oyle sonradan cok sorun cıkartmıycak basımı agrıtmıycak hesaplı bir kosu bandı arıyorum. Var mı tavsiye verebilicek olan soyle maksımum 700 liralık falan. Ozellıkle kendı kullanan memnun olan arkadaslardan tavsiye bekliyorum. Genelde voit diyo herkes ama o da pahalı ışte. Yardımcı olursanız sevınırım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >