Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim iki kart bu ilehttp://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000416 bu anakart uyumlumudur?Ayrıca arkadaşlar bende 350 watt psu var.Sizce bu ekran kartı için nasıl bir psu almalıyım.Son olarak arkadaşlar gtx 460 ile ati hd 7770i karşılaştırırsak hangisi performans olarak daha iyi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Evet bende bu kartı kullanıyorum. Gerçek bir F/P ürünüdür. Ödediğin paranın hakkını fazlası ile verir. Kaç yıl idare der demişsin. Ultra ayarlarda oyun oynama gibi bir takıntın yoksa baya bi götürür seni.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.